DE TIMAN 1000 RC IS 4 SEIZOENEN INZETBAAR

22 maart 2022

De rupsbanden zijn onafhankelijk gemonteerd wat een hoge stabiliteit garandeert, zelfs op steile hellingen, aangezien de RC-1000 altijd 4 contactpunten, middels zijn rupsen, op het oppervlak heeft.

RC-1000 werkt gemakkelijk en veilig op moeilijk bereikbare plaatsen zoals verkeerseilanden, onder speeltuigen, onder zonnepanelen en op allerlei steile hellingen.

Lang gras, kleinere struiken en bereklauw kunnen met de klepelmaaier gemakkelijk worden gehanteerd op gebieden waar het gebruik van een gewone maaier een risico vormt.

RC-1000 werkt dicht bij hekkens en andere obstakels, omdat de maaier voor de rupsen maait en niet over ongemaaid gras rijdt,
Wil je een andere functie van de machine, dan schakel je binnen enkele minuten over op een ander werktuig.

De RC-1000 is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele gebruikers. Het zorgt voor de beste werkomstandigheden en stelt hen in staat het beste resultaat te leveren.
Met zijn lage hoogte en laag zwaartepunt kan de Timan RC-1000 probleemloos werken met een maaibalk, hooikeerder, stobbenfrees en sneeuwruimen op hellingen tot 50 graden.

De RC-1000 is dus een machine dewelke het hele jaar kan worden ingezet, omdat hij kan worden uitgerust met een scala aan werktuigen.
RC-1000 is het optimale alternatief voor handgereedschap, als u blessures aan uw rug, heupen en enkels wilt voorkomen. Het zorgt ook voor een goede en veilige werkomgeving.

RC-1000 is een veilige en kosteneffectieve investering, omdat het het werk van meerdere mannen overneemt.

Met de stobbenfrees kunnen de stronken eenvoudig en efficiënt worden verwijderd, zelfs op steile hellingen, waar het meestal moeilijk te bereiken is met ander materieel.

Met een werkbreedte tot 1350 mm (rotormaaier) en een motor van 23 pk kan de RC-1000 het werk aan op zowel grote als moeilijk bereikbare plaatsen. RC-1000 is de meest compacte in zijn klasse van op afstand bedienbare gereedschapsdrager, waardoor hij ongehinderd kan werken op zeer smalle en onbegaanbare plaatsen. De motor ligt in het chassis waardoor de compacte afmetingen behouden blijven en zelfs op de smalste plekken gewerkt kan worden.

Beschikbare werktuigen voor de TIMAN 1000 RC

• Maaibalken en hooikeerder
• Roterende messenmaaier en klepelmaaier
• Stobbenfrees en onkruidborstel
• Hydraulische veegmachine
• V-bull blad
• Sneeuwblazer

Voor meer info neem gerust contact op.