Wie zijn we?

Rajo is uw expert in natuurbeheer en groenzorg. Met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige machines en jarenlange expertise in de sector, zijn wij uw betrouwbare partner voor al uw machinale noden.

Ons team van enthousiaste en ervaren professionals staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en de juiste machines voor uw specifieke toepassingen. Of u nu een professional bent in de groenbranche, een overheidsinstantie, een boseigenaar of een hovenier, bij Rajo bent u aan het juiste adres.

Bij Rajo streven we naar de hoogste kwaliteit en duurzaamheid in alles wat we doen. Rajo richt zich voornamelijk tot de professionele groenzorg, tuinaanleg, natuurbeheer, bosbouw, waterbeheer en groendiensten bij de overheid.

RAJO - machines voor natuurbeheer
foto-maaibalk

Wij bieden u, in de vorm van performante machines, specifieke oplossingen, perfect op maat gemaakt om jullie taken efficiënt uit te voeren.
Ons commercieel team staat permanent klaar om u de verschillende machines te laten uitproberen op het terrein, in reële werkomstandigheden, zodat u de juiste keuze kan maken.

Onze machines zijn beschikbaar via een (inter)nationaal dealernet gespecialiseerd in tuinbouwmachines.

Benieuwd hoe wij jullie kunnen helpen?

Expertise binnen machines voor natuurbeheer en tuinzorg.
Wij staan voor jullie klaar!