Machines voor tuinaanleg

Professionele grondboren, Rapid hydrostatische en accuaangedreven éénassers en aanbouwwerktuigen

RAJO is uw specialist in professionele grondboren, éénassers en aanbouwwerktuigen voor tuinaanleg. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo vindt u bij ons altijd de grondboren die passen bij uw wensen en behoeften.

Bent u op zoek naar een grondboor voor het aanleggen van een terras of het planten van bomen of struiken? Bij RAJO hebben we een breed scala aan grondboren die geschikt zijn voor allerlei verschillende toepassingen. Onze grondboren zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met een uitstekende service na verkoop en grondige scholing bij levering.

Naast onze grondboren bieden we ook éénassers aan die perfect zijn voor het verplaatsen van zware lasten en het werken op moeilijk bereikbare plaatsen. Of u nu op zoek bent naar een éénassige trekker of een werktuigdrager, RAJO heeft de juiste oplossing voor u.

Tot slot bieden we een uitgebreid assortiment aanbouwwerktuigen aan die u kunt gebruiken om uw werk nog efficiënter te maken. Zo hebben we onder andere overkopfrezen, veegmachines en rotoreggen. Bij RAJO vindt u altijd de juiste aanbouwwerktuigen die perfect passen bij uw professionele behoeften.

Kortom, bij RAJO vindt u alles wat u nodig heeft voor professionele tuinaanleg. Wij zijn uw betrouwbare partner voor hoogwaardige grondboren, éénassers en aanbouwwerktuigen. Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze website en neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft.

Man die éénasser met rotoreg gebruikt voor tuinaanleg