De ultieme gids voor de GreenMech Quadchip 160: een ongeëvenaarde houthakselaar

Inleiding

De GreenMech Quadchip 160 staat bekend als een compromisloze houthakselaar, speciaal ontworpen voor het moeiteloos verwerken van takken langs de openbare wegen. Deze machine is uitgerust met een krachtig wielstel dat het manoeuvreren op diverse terreinen vereenvoudigt, waardoor hij ideaal is voor gebruik in de tuin of op uitdagende werflocaties.

Greenmech Quadchip houthakselaar

Unieke kenmerken van de QuadChip 160

Veelzijdige capaciteit en ontwerp

De QuadChip 160, met een maximale diameter voor het versnipperen van takken tot 16 cm en een gewicht van 748 kg, illustreert wat mogelijk is als ontwerp en functionaliteit samenkomen. De machine is uitgerust met een 360° draaibare trechter, die een ongeëvenaarde flexibiliteit biedt voor het verwerken van snoeiafval.

Innovatief snijsysteem voor maximale efficiëntie

Het hart van deze hakselaar is het unieke “ronde messen” snijsysteem van GreenMech, ondersteund door het No-Stresssysteem. Deze combinatie optimaliseert de prestaties van de 25 pk sterke watergekoelde 3-cilinder turbodieselmotor, waardoor de machine moeiteloos takken kan versnipperen en tijdverlies tot een minimum wordt beperkt.

Gebruiksvriendelijkheid en onderhoud

Dankzij de vlotte toegang voor onderhoud en compacte afmetingen, met een uitwerpschouw die inklapt voor eenvoudig transport, is de QuadChip 160 een voorbeeld van gebruiksgemak. Het toestel is ook geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar efficiëntie en betrouwbaarheid in hun assortiment van houthakselaars.

Gebruiksgemak en veiligheid

Gemak bij het verwerken van materiaal

De brede 230 mm invoertrechter, ondersteund door twee verticale invoerrollen, biedt buitengewone kracht en gemak bij het verwerken van gevorkte en/of grote takken. Deze functies maken de QuadChip 160 tot een essentiële machine voor iedereen die zich bezighoudt met het onderhoud van grond en tuin.

Geruisloze werking

Met een geluidsniveau dat duidelijk onder het gemiddelde ligt, bewijst de QuadChip 160 dat krachtige hakselaars niet luidruchtig hoeven te zijn. Met een geluidsniveau (116DbA) kunnen we stellen dat de QuadChip 160 één van de minst lawaaierige hakselaars is, zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen. Dit maakt de machine ideaal voor gebruik in woonwijken of andere geluidsgevoelige omgevingen.

Greenmech Quadchip 160 flywheel

Greenmech Quadchip 160 houthakselaar

Onderhoud en technische specificaties

Toegankelijk onderhoud

De machine is ontworpen volgens de hoogste normen, met een focus op eenvoudig en snel onderhoud. Dit verzekert dat de QuadChip 160 altijd klaar is voor gebruik, of het nu gaat om een klein project in de tuin of grotere commerciële toepassingen.

Compact en efficiënt

Dankzij zijn compacte afmetingen en de mogelijkheid om de uitwerpschouw naar beneden te klappen, is de QuadChip 160 niet alleen praktisch voor transport; hij is ook ideaal om te worden geplaatst in beperkte ruimtes.

Conclusie

Of je nu professioneel snoeiafval wil verwerken of op zoek bent naar een betrouwbare hakselaar voor gebruik in de tuin, de GreenMech Quadchip 160 biedt de perfecte combinatie van vermogen, efficiëntie en gebruiksgemak. Zijn vermogen om moeiteloos takken te versnipperen en zijn gebruiksvriendelijk ontwerp maken van de Quadchip 160 een onmisbaar gereedschap voor zowel bedrijven als particulieren.

Vraag onmiddellijk een gratis demo aan voor de Greenmech Quadchip 160