Rajo biedt de eerste 10 gemeenten/steden die zich inschrijven een kosteloos en uniek voorstel !

17 juli 2022

Steeds meer gemeenten en steden opteren voor een ecologisch maaibeheer.

Dit houdt in dat we beduidend minder frequent maaien, meer gefaseerd zullen werken en ook het maaisel afvoeren. Door het maaisel af te voeren verschralen we de bodem en krijgen steeds meer bloemen en kruiden de kans om te groeien en tevens neemt de densiteit en groeikracht van het gras beduidend af.

De meest geschikte werktuigen om efficiënt aan ecologisch beheer te doen zijn werktuigendragers uitgerust met kommunaal maaibalken, trommel- en schijvenmaaiers, hooikeerders en als summum van deze ecologische technieken de mini-balenpers.

Met de firma RAJO hebben we intussen bijna 2 decennia ervaring in deze machinetechnieken.

We mogen dan ook al vele jaren ervaren organisaties als Natuurpunt, Natagora, Agentschap voor Natuur en Bos tot onze gewaardeerde klanten te rekenen.

Ecologisch maaibeheer : Welk toestel kan jou bekoren ?

We zijn hierbij in de mogelijkheid om zowel batterij-aangedreven werktuigendragers als thermische machines met de diverse werktuigen op het moment van uw keuze in de praktijk te tonen.

Meer nog: uw medewerkers mogen ze zelf uitproberen !

Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en geef ons de mogelijkheid om u en uw ploeg in de komende maanden de nieuwste technieken voor te stellen.

Een win-win situatie want jullie terrein is gemaaid en het verzamelde maaisel kan worden afgevoerd. Wij krijgen de kans u in de praktijk te laten kennismaken met adequate machines voor deze werken.

Budgettair kan u trouwens reeds aan de slag met een “starters“ investering van minder dan 6500 Euro ex BTW voor een hydrostatische werktuigendrager Panter uitgerust met trommelmaaier en hooikeerder.

Dit aanbod vastpakken en bij de eerste 10 gegadigden behoren? Uzelf kiest de plaats en het tijdstip.

Tot spoedig dan op een scholing “ten velde”?