MACHINES VOOR NATUURBEHEER & GROENZORG

Wil je de kracht van onze topmachines ervaren? Huur vandaag nog bij Rajo en til je projecten naar een hoger niveau! Onze hoogwaardige grondboren, motoculteurs, hellingmaaiers en hakselaars staan voor je klaar. Wij bieden een snel en flexibel verhuurproces tegen een vaste prijs, zodat jij je volledig kunt richten op je werk. Of je nu een professional in tuinbouw, bosbouw of groendiensten bent, bij Rajo vind je de perfecte machine. Start met huren en ervaar de kwaliteit van Rajo!

Verhuur Rapid Kipos

Wil je een machine huren voor natuurbeheer en groenzorg ? Ontdek de mogelijkheden!

Opgelet. Niet alle professionele machines van Rajo kan je huren. Ontdek hieronder welke machines wij aanbieden voor verhuur of vraag naar het aanbod in verhuur!

Reserveer telefonisch 0473 91 98 73 of via onderstaand formulier

  Waarom Rajo?

  Als groenbeheerder zoek je naar hoogwaardige machines die voldoen aan de eisen van veiligheid, efficiëntie en kostenbesparing. Maak kennis met onze innovatieve machines en ervaar zelf waarom ze het verschil maken in groenbeheer!

  We begrijpen dat je wellicht vragen hebt over het huren van nieuwe apparatuur voor je projecten. Daarom bieden wij jou nu de unieke kans om naast het huren van onze machines ook te genieten van een portie expertise. Ontdek hieronder alvast enkele redenen waarom Rajo de partner is voor jou:

  • Snelle dienst na verkoop: We streven naar snelle interventies, vaak binnen 24 uur en maximaal 48 uur, om je snel weer aan het werk te krijgen.
  • Onverwachte herstellingstijd? Geen zorgen: Als een reparatie onverwachts langer duurt, zorgen wij voor een vervangtoestel zodat je projecten niet stagneren.
  • Ruime onderdelenstock: Onze zorgvuldig bijgehouden voorraad van onderdelen en wisselstukken staat garant voor een snelle en efficiënte reparatie.
  • Diepgaande kennis: Vertrouw op onze uitgebreide expertise en diepgaande kennis van de machines die we verkopen. Wij begrijpen wat je nodig hebt.

  Voorwaarden

  Wanneer je gebruik wil maken van onze huurmogelijkheden, zijn er enkele zaken om rekening mee te houden.

  Een belangrijk aandachtspunt is ervoor te zorgen dat het gehuurde werktuig volgetankt is. Indien dit niet het geval is, zullen wij deze kosten in rekening brengen. We begrijpen dat onze machines intensief gebruikt worden, dus normale slijtage wordt niet in rekening gebracht.

  Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om machines te huren zonder aankoopverplichting tegen een symbolisch bedrag van €50 à €80. Hierbij geldt de voorwaarde dat de huurperiode maximaal één dag is en dit slechts één keer mogelijk is per groep machines. Wij zorgen voor het brengen en ophalen van de machine.

  Houd er rekening mee dat bij eventuele schade aan de bosbouw- of tuinmachines extra kosten in rekening gebracht zullen worden.