Met Panolin vermijdt u torenhoge saneringskosten.

08 maart 2022

PANOLIN is een onafhankelijk familiebedrijf met hoofdkantoor en productiefaciliteit in Zwitserland.
Sinds 1983 heeft PANOLIN zich gespecialiseerd in een volledig assortiment hoogwaardige biologisch afbreekbare smeermiddelen (ECL’s / EAL’s).
De laatste jaren is er een enorme stijging ontstaan in het gebruik van biologisch afbreekbare oliën. Dat is logisch want de sanering van een vervuild stuk grond met conventionele olie kan bijzonder duur uitvallen. De milieuvriendelijke smeermiddelenlijn van PANOLIN zijn dus bijzonder geschikt voor machines dewelke worden ingezet bij natuurbeheer van kwetsbare gebieden.
Uiteraard voldoet de productie in Zwitserland hierbij aan de vereiste certificeringen en de producten bezitten diverse registraties en OEM-approvals dankzij geavanceerde technologieën, 35 jaar ervaring met bio smeermiddelen, en 70 jaar succes in de smeermiddelenindustrie.
Met PANOLIN heeft onder meer Natuurpunt en het Agentschap voor Natuur & Bos een zeer waardevolle partner gevonden. Zij gebruiken deze biologisch afbreekbare olie van Panolin zowel bij de RAPID- als de BRIELMAIER éénassige werktuigendragers dewelke veelal in zeer kwetsbare, waterrijke (natuur)gebieden werken.
Ben je ook op zoek naar een handelaar van PANOLIN smeermiddelen? Contacteer Van Meeuwen Lubrication NV – Bauwensplein 13/7  9300 Aalst  Tel 052 76 76 00